Jak ovlivňuje míra volatility výhry?

  • Category: Pics  |
  • 5 Oct, 2021  |
  • Views: 962  |
  •  
1 Jak ovlivňuje míra volatility výhry?

Shrneme-li tento pojem, volatilitu lze definovat jako to, jak často výherní automat vyplácí výhry. Pokud výherní automat vyplácí výhry nepravidelně, ale výplaty jsou konzistentní, označuje se jako vysoká volatilita. Naopak automat s nízkou volatilitou bude vyplácet pravidelně, ale výplaty budou malé. Je dobré vědět, že když hrajete výherní automat v online nebo kamenném kasinu, volatilitu automatu určuje vydavatel herního softwaru. Proto je zbytečné obviňovat provozovatele kasina po nešťastné herní seanci, protože nemá žádnou moc ani kontrolu nad volatilitou výherních automatů ve své knihovně.

Moderní výherní automaty vyprávějí příběh. Některé si dokonce vypůjčují ducha videoher s úrovněmi, které je třeba projít, aby se spustily bonusy, odemkly animace . Hráč sleduje očima malý zelený proužek i výši své výhry. Od Pongu jsme se tak trochu dostali ke Skyrimu. No a u výherních automatů je to úplně stejné. A samozřejmě dodejme, že naštěstí stále existují nezávislá studia, trochu umělecká, a myslíme samozřejmě na Yggdrasil Game, které právě vydalo Wolf Hunter. Svět hracího automatu už sám o sobě nestačí, hráč je náročnější, chce také příběh s výhrou. A pro výhry je to herní mechanika. Než přejdeme k této části, zapomeneme na spojení designu a herních mechanik, které je podle mého názoru velkou evolucí no deposit bonus casino czech. Pokud pochopíme design animací, zjistíme, že jsou propojeny s herními mechanismy. Výhry animují automat, funkce umožňují vyhrát více nebo snadněji a zároveň nabízejí větší ponoření do hry.

Mechanika hry je přidanou hodnotou výherního automatu. Neodborníci ji vnímají pouze jako nástroj k výhře nebo prohře peněz. Je to však stále více hra. Zábavná stránka přišla s rozvojem funkcí nebo vlastností. Cíle online slotů, to bylo hledání zisku, který udělal motor. Při lovu na bar nebo třešně se nic nestalo, pokud jste nevyhráli. Dnes, než se vydáte k výplatě, bude vaše hra proložena spoustou funkcí, díky nimž bude vaše sezení na automatech ještě zábavnější a napínavější. Například "Hry" nebo "minihry" vás přenesou z hracího automatu na obrazovku, kde si díky své šikovnosti a štěstí můžete vysloužit bonusové výhry, násobitele nebo volná kola. Výherní automat The Godfather nabízí úchvatné, o které bychom vás neradi připravili. Výhodou nových automatů je také jejich přehlednost. Výplatní poměr je známý a pravděpodobně víte, že by tento poměr měl ovlivnit vaši herní strategii.

Stručně řečeno, automaty nabízejí nové funkce, ale také nový uživatelský zážitek. Pole možností se fenomenálně otevřelo, takže není šance, a tím myslím žádnou šanci, že nenajdete automat, který je pro vás jako stvořený, a to bez ohledu na váš přístup a očekávání.

Výherní automat Batman od NextGen Gaming

Hrdina komiksů DC přichází na online slot společnosti NextGen Gaming, aby nás ponořil do podhoubí Gotham City. Opravdu vám musíme představovat jediného superhrdinu bez schopností? Batman je superhrdinou kapitalismu, kde miliardář Bruce Wayne nahrazuje stát - zkorumpovaný až do morku kostí - aby zachránil chudé, bezzubé a ty, kteří jsou ničím. V této liberální pohádce chyběl už jen výherní automat, který by doplnil výzdobu. Jsme jízliví, ale tento výtvor kreslíře Boba Kanea a scenáristy Billa Fingera se nám opravdu líbí. V tomto online automatu najdete Batmana, jeho alter ego Bruce Waynea, jeho úhlavního nepřítele Jokera a jeho policejního spojence komisaře Gordona. Součástí předmětů je samozřejmě batmobil, Robinova motorka, Jokerova karta, gadget, který má Batman tajný, rybí květina, projektor, který promítá Batmanovo logo na měsíc, harpuna. To všechno tam je!

S 50 výherními řadami nabízí online automat Batman mnoho funkcí včetně bonusové hry "he Descent into Madness Feature", která se opravdu povedla. Najdete zde roztočení zdarma, divoké symboly a scattery, které vám na automatu zamotají hlavu, ale Batman je naštěstí po ruce a nabízí spoustu příležitostí k výhrám s koly o hodnotě 2000 žetonů k padnutí. Návratnost výher v řádu 96,8 %, která vám umožní často vyhrávat a podpoří roztočení!

Na závěr o automatech s tématikou superhrdinů vám můžeme prozradit, že vám jich nabídneme více, takže bohaté téma a o nové nebude nouze ani v roce 2021.

Do you like it?


 Email this link